Tanúsítványaink

 

Cégünk alakulásától kezdve, 2015 óta számos minősítést szerzett, amit tanúsítványaink igazolnak.KÖRNYEZET

Az ISO integrált irányítási rendszerünkben 2018 óta rendelkezünk ISO 14001 környezetirányítási rendszerrel. Hiszen naperőműpark építésével foglalkozó cégként, fontos számunkra a környezet és a fenntarthatóság.

 

TÁRSADALOM

Ezenkívül vállaltunk lépéseket tesz a munkavállalók egészsége és biztonsága érdekében. Amit bizonyít, hogy 2018 óta rendelkezünk MEBIR rendszerrel az ISO 28001 szabvány szerint, melyet 2020-ban felváltottunk az ISO45001 szerinti szabványra. Emellett az E.On sokszor szigorúbb HSE előírásainak is megfelelünk.


GAZDASÁG ÉS VÁLLALATIRÁNYÍTÁS

Számunkra a gazdaság és vállalatirányítás is előtérben van, így vállaltunk 2017 óta rendelkezik ISO 9001 minőségirányítási rendszerrel, ami egy Minőségirányítási Rendszer (MIR), és azon keresztül egy szervezet általános működési modelljét írja le.
Ezeken felül az etikai szabályzatunkra támaszkodva teszünk a korrupció és vesztegetés ellen. GDPR rendszerünk folyamatos fejlesztésével és információbiztonsági rendszer, az irányítási rendszerünkbe való integrálásának tervezésével lépéseket teszünk a személyes adatok védelmének biztosítására.

 

 

Napenergia újragondolva ☀️

 

 

undefinedundefined

 

 

Tanúsítványaink honlapunkon, a "vállalati integrált politikánk" fülön PDF formában megtalálható. 

https://pannonwatt.hu/rolunk/vallalati-integralt-politikank 

Részletek itt: https://hu.certop.com/

ISO 9001