CÉGISMERTETŐ

 

Társaságunk az E.ON stratégiai partnereként a kis-, közép- és nagyvállalkozások, valamint közigazgatási, egyházi ügyfelek, civil és önkormányzati intézmények számára kínál versenyképes, innovatív megoldásokat a napenergia, az energiaoptimalizálás, illetve az energetikai rendszerek korszerűsítésének területein.

 

 

 

 

A megújuló energiák között a napenergia hasznosítása a legdinamikusabban fejlődő üzletág manapság. Emiatt célunk, hogy ügyfeleink számára biztosítsuk a hatékony és megújuló technológiára épülő energiagazdálkodásuk feltételeit, támogassuk az erre irányuló beruházásaik komplex folyamatát, továbbá hozzáférhetővé tegyük számukra azokat a technológiákat, szaktudást és erőforrásokat, melyekkel hatékonyabbá tehetik üzleti tevékenységüket, illetve amely hozzájárul a hosszútávú fenntarthatóságukhoz. 

 

Fontos számunkra, hogy a megújuló erőforrások felhasználása minél nagyobb teret szakítson ki magának az energiatermelésben, hogy a szektor növekedésével a Föld nyersanyagkészleteinek apadását lassítsuk, illetve a fenntartható fejlődést elősegítsük.

 

Szakembereink minősítései:

 

MV-ÉV - Építmények építményvillamossági munkáinak felelős műszaki vezetése 
ME-V - Építmények építményvillamossági munkáinak műszaki ellenőrzése 
EN-ME - Megújuló energia építmények tervezése

 

Különösen gyakorlott szakterületek:


Vn - Norma szerinti villámvédelmi berendezés létesítése

ISO 9001