A KSTAR-ról

 

A KSTAR-t 1993-ban alapították, és 2010-ben vezették be a sencseni tőzsdére. A cégnek saját Nemzeti Vállalkozási Technológiai Központja van, elismert Technológiai Innovációs Bemutató Vállalat és Kínában kiemelt Nemzeti Hi-Tech Vállalat. Vezető szolgáltató az átfogó megoldások kifejlesztésében és gyártásában az adatközpont-termékek, a fotovoltaikus és új energiatermékek, az EV töltési megoldások és az energiatároló rendszerek terén.

2021 végére a vállalat 275 nemzetközi és hazai szabadalmat szerzett, és további szabadalmak jóváhagyása várat magára, valamint részt vett 85 nemzeti és ipari műszaki szabvány kidolgozásában.

Átfogó megoldások

A kínált megoldások közé tartozik a lakossági all-in-one tárolási megoldások, AGC frekvenciamoduláció, teljesítmény hálózati energiatárolás, új energiatárolás, multi energiatárolás, az ipari és kereskedelmi elosztott megoldások, mikro-energiahálózati energiatárolás, integrált megoldás a közepes feszültségű és teljesítményű akkumulátorok szintkülönbségű alkalmazása.

Intelligens és Hatékony

Diszponálható aktív és reaktív teljesítmény; PQ, VF, VSG, SVG és black-start függvények; optimalizált rendszertervezés és hőmérséklet-szabályozási technológia, alacsony rendszerfogyasztás és magas elektromos energia felhasználása.

Biztonságos és Megbízható

Továbbfejlesztett töltési és kisütési megoldások az akkumulátor élettartamának növelése érdekében; kiváló minőségű és alacsony feszültségű átvitel; fejlett aktív és szigetelésvédelem és AC/DC kettős segédtáprendszer redundáns tápegység kialakítással.

 

ISO 9001