Ipari és kereskedelmi kínálat

Az energiatárolásra azért van nagy szükség, hogy a már megtermelt, de még nem felhasznált energiát későbbi hasznosításig raktározni tudjuk, így az ne vesszen kárba. Különösen fontos kérdés ez a napenergia felhasználásának esetében, hiszen a környezeti viszonyoktól függően valamikor sokkal több energia termelődik, mint amennyit felhasználunk, esetenként pedig a napelemek nem termelnek, például éjszaka vagy felhős időben, ekkor pedig más forrásból származó vagy eltárolt energiára van szükségünk.

Társaságunk kész és képes az egyedi igényekhez igazodó speciális energiatárolási megoldások tervezésre, gyártására, szállítására, és üzembe helyezésére.

ALL-IN-ONE KÜLTÉRI SZEKRÉNYES ENERGIATÁROLÁS IPARI ÉS KERESKEDELMI KÍNÁLATA

MODULÁRIS MEGOLDÁS

➤ Ideális: PV+ESS, az önfogyasztás csökkentésére

➤ Magasan integrált megoldás

Moduláris kialakítás, 2~4 órás tartalékolás

IP65, könnyű szállítás és telepítés

➤ Vészhelyzeti áramellátás

➤ Hálózati üzemmódban vagy hálózaton kívül, PV+ESS+DG

➤ Igénymenedzsment üzemmód (TOU)

Távfelügyelet, integrált EMS

➤ 50kW/100kWh; moduláris

Bővíthető modulok

Hálózaton kívül: max. 500kW / 1000kWh

Hálózaton: max. 1000kW / 2000kWh

 

 

CATL AKKUMULÁTORRAL

A lítium-ion akkumulátorok az elmúlt években negatív sajtóvisszhangot kaptak a nikkel és a kobalt felhasználása miatt, amelyeket olyan országokban bányásznak, ahol a munkavállalók jogai és a gyermekmunka alkalmazása nem megfelelő. Jelenleg világszerte verseny folyik azért, hogy ezeket az anyagokat eltávolítsák más gyártók akkumulátoraiból. A CATL akkumulátorok már nem használják ezeket az anyagokat, és áttértek az LFP vegyületre, amely 0%-ban tartalmaz kobaltot vagy nikkelt. Ugyanezt a vegyszert használják a Kínába és az EU-ba szállított Tesla Model 3-ban is.

 

Letölthető termékadatlapok:

KSTAR_Datasheet_KAC50DP_BC100DM_en.pdf (4 kB)

ISO 9001