Ipari és kereskedelmi kínálat

Az energiatárolásra azért van nagy szükség, hogy a már megtermelt, de még nem felhasznált energiát későbbi hasznosításig raktározni tudjuk, így az ne vesszen kárba. Különösen fontos kérdés ez a napenergia felhasználásának esetében, hiszen a környezeti viszonyoktól függően valamikor sokkal több energia termelődik, mint amennyit felhasználunk, esetenként pedig a napelemek nem termelnek, például éjszaka vagy felhős időben, ekkor pedig más forrásból származó vagy eltárolt energiára van szükségünk.

Társaságunk kész és képes az egyedi igényekhez igazodó speciális energiatárolási megoldások tervezésre, gyártására, szállítására, és üzembe helyezésére.

ALL-IN-ONE KÜLTÉRI SZEKRÉNYES ENERGIATÁROLÁS IPARI ÉS KERESKEDELMI KÍNÁLATA

MODULÁRIS MEGOLDÁS

➤ Ideális: PV+ESS, az önfogyasztás csökkentésére

➤ Magasan integrált megoldás

➤ Jól átgondolt lépcsőzetes méretek vagy moduláris kialakítás, 0.5~4 órás tartalékolás

➤ Beltéri IP54 vagy kültéri IP65 kialakítás, könnyű szállítás és telepítés

➤ Vészhelyzeti áramellátás

➤ Hálózati üzemmódban vagy hálózaton kívül, PV+ESS+DG

➤ Igénymenedzsment üzemmód (TOU)

Távfelügyelet, integrált EMS

➤ 50kW/100kW/200kW teljesítmény, 50kWh/100kWh/200kWh/500kWh;
     továbbá moduláris kialakítás

 

https://www.pannonwatt.hu/uploads/content/515/kepek/o_quantumcell.jpg

 

TOP10 GYÁRTÓ AKKUMULÁTORAIVAL

A lítium-ion akkumulátorok az elmúlt években negatív sajtóvisszhangot kaptak a nikkel és a kobalt felhasználása miatt, amelyeket olyan országokban bányásznak, ahol a munkavállalók jogai és a gyermekmunka alkalmazása nem megfelelő. Jelenleg világszerte verseny folyik azért, hogy ezeket az anyagokat eltávolítsák más gyártók akkumulátoraiból. A CATL/EVE/SUNWODA akkumulátorok már nem használják ezeket az anyagokat, és áttértek az LFP vegyületre, amely 0%-ban tartalmaz kobaltot vagy nikkelt. Ugyanezt a vegyszert használják a Kínába és az EU-ba szállított Tesla Model 3-ban is.

 

Letölthető termékadatlapok:

quantumcell_energy_storage_system.pdf (4 kB)

ISO 9001